Datacenter Diensten

Onder Datacenter diensten verstaan we een aantal mogelijkheden:

  • Installatie en onderhoudt
  • Patches
  • Colocatie
  • NOC diensten

Installatie en onderhoud wil zeggen dat wij u ontzorgen over uw datacenter. Onze engineers zullen voor u, uw servers / netwerk apparatuur en overige diensten installeren in uw rack in elk datacenter in Nederland. Wij voorzien alles netjes van labels en zullen alle gemaakte connecties met u delen voor uw administratie. Ook is het mogelijk om uw rackindeling door ons te laten ontwikkelen voor het beste eind resultaat.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf dat patches mag leggen in onder andere Nikhef Housing in Amsterdam. Hier zijn wij regelmatig voor klanten om voor hun, hun patches te trekken naar diverse partijen. Goede labeling vinden wij van groot belang. Daarom vertrouwen wij al jaren op Brady labels. Voor zowel Fibers als UTP bekabeling hebben wij altijd de juiste labels bij ons.

Noc diensten zijn voor ons het 24/7 monitoren van uw netwerk. Zien wij een onderbreking of verstoring dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen en direct actie ondernemen om deze verbreking zo kort mogelijk te houden.